Reizen door Tijd en Ruimte

Mijmerend over de sessies die ik de afgelopen dagen heb gegeven klinkt er ineens ‘Tardis’ in mijn hoofd. Dat klinkt niet geheel onbekend. Maar wat is het eigenlijk? Lamp aan, opschrijven maar. Morgen zoek ik het wel uit.

Tardis is een fictief ruimteschip uit de serie ‘Doctor Who’. Het reist door tijd en ruimte en is het krachtigste ruimtetuig in het universum. Het woord is afgeleid van het Latijnse Tardus, wat ’traag’ betekent, maar in deze tv serie een samenstelling is van: Time And Relative Dimension In Space. Het ziet er van buiten uit als een Engels politiehokje, maar van binnen is het oneindig groot en beschikt het over een eigen ziel.

Ach ja natuurlijk, die Tardis ken ik zo goed. Dit weekend heb ik er nog mee gereisd. Samen met een vriendin. Prachtige sessies waren dat, waarin we ver reisden in de tijd en vele plaatsen in de psyche aandeden waar nog werk te doen was.

Tardis is mijn praktijk en meer. Het is ook de trance die ik als medium gebruik om jou in het onbewuste rond te laten reizen. Ik reis er zelf ook geregeld mee wanneer ik een sessie geef of ontvang. Soms duurt zo’n sessie vier uur, soms veel korter. Van tijd en plaats hebben we geen besef wanneer we hierin zijn. Vandaag stap ik weer ‘in Tardis’ samen met mijn cliënten, op reis door tijd en ruimte.